18 Ocak 2016 Pazartesi

Propartner - Kyocera PRP KİT

Propartner - Kyocera PRP KİT

PRP NEDİR ?

Kendi kanınızdan alınan trombositten zengin plazmalarının bir çok hastalığın tedavisinde kullanılılır ve bu tedaviye PRP adı verilir. (PLATELET RICH PLASMA)

KYOCERA PRP KİTİ

Trombositten zengin plazma (PRP) yeni canlandırıcı medikal teknolojisi alanında Tedavinizi destekler. "PRP KİTİ" hastaların otolog kanından PRP toplamak için kullanılır. PRP, toplanan kanın santrifüj ve kolay adılardan geçirerek üretir.
KYOCERA PRP KİT'in, Normal Kandaki Trombosit Oranını 2. Santrifüj sonunda 9 kadar arttırdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. 20 ml. Kanda Ortalama 10 ml Plazma sağlanmıştır ve Kontominasyon Riski sıfır değerindedir.
Yüksek Performans; Kolay ve Benzersiz çift santrifüjleme adımları kullanıcıların daha yüksek konsantrasyonda PRP (Trombositten zengin plazma) toplamasını sağlar. PRP KİTİ basit ve emniyetli olarak tasarlanmıştır. Kullanımı Kolaydır.
KTOCERA PRP KİT' kullanımı ile ilgili bilgi için; PRP KİT Nasıl Kullanılır PRP KİT 'in basit ve güvenli kullanımı ile ilgili detayları incelemek için Lütfen Tıklayınızbölümünü inceleyebilirsiniz.
KULLANIM ALANLARI NELERDİR ?
Günümüzde ortopedi ve dermatoloji dışında; fizik tedavi ve rehabilitasyon kliniklerinde, estetik ve plastik cerrahide, nörolojide ve diş hekimliği uygulamalarında PRP’den sıkça yararlanılıyor.

KYOCERA PRP KİT AVANTAJLARI
- Kolay Kullanım,
- Fiyat/Performans (Yüksek Fayda oranı),
- Ofis ortamında bile kulanılabilen kompakt tasarım,
- Minimum kontaminasyon riski,
- Yüksek Trombosit konsantrasyon oranı,
- Gözle görülebilen «BUFFY COAT»,
- Her tip santrüfüj ile kullanabilme,
- Ayarlanabilir PRP Konsantrasyon seviyeleri,
- 15 Dakika kısa hazırlanma süresi.
KYOCERA PRP KİT NASIL KULLANILIR ?




Kan örnekleme şırıngasını çıkartın. Antikoagülanı (Kan Sulandırıcı) çekin.
















Hastadan belirtilen miktarda kan almak için sıvı toplama iğnesini kelebek iğne ile değiştirin.
















Pistonu kan önekleme şırıngasından tamamen çıkartmak için saat yönünün tersine döndürün. Kelebek iğneyi sızdırmazlık kapağı ile değiştirin.














PRP adaptörleri takın, daha sonra kan örnekleme şırıngasını santrifüje yerleştirin. Ağırlığın çaprazlamasına dengeli olmasını sağlayın ve santrifüjü 7 dakika boyunca 600 G'de çalıştırın.













Trombosit ve lökosit süzüntüsü toplamak için sarı iğne klavuzunu ve ayırma şırıngasınının iğnesini kaydırın.














Pistonu ayırma şırıngasından tamamen çıkarmak için saat yönünün tersine döndürün ve iğnesini sızdırmazlık kapağı ile değiştirin.












PRP adaptörleri takın, daha sonra kan örnekleme şırıngasını santrifüje yerleştirin. Ağırlığın çaprazlamasına dengeli olmasını sağlayın ve santrifüjü 5 dakika boyunca 2000 G'de çalıştırın.












PPP (trombositten fakir plazma) süzüntüsünü toplamak için pembe iğne kılavuzunu ve plazma friksiyon toplama şırıngasının iğnesini kaydırın.















Ayırma şırıngasında kalan oluşturulmuş PRP dir. PRP'yi uygulamadan önce şırınga içerisindeki sıvıyı karıştırınız.






KYOCERA PRP KİT NASIL KULLANILIR (VİDEO) ?





PROPARTNER İLAÇ MEDİKAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİC.SAN.LTD.ŞTİ.

İletişim :Oruçreis Mah. Tekstilkent Cad. Tekstilkent Merkezi, 10 AB Blok, No:3030 Esenler İSTANBULTelefon : +90 212 438 62 27Email    : info@Propartner.Com.Tr

Propartner; Medikal Sektördeki deneyimleri 15 yılı aşkın ekibin oluşturduğu, İnsan sağlığına verilen önemin ve sektörün gereksinim duyduğu çözümlerin, partnerlerine en doğru, en kaliteli ve en hesaplı şekilde ulaştırılmasını sağlamak amacı ile 2014 yılında İstanbulda kurulmuştur.
Propartner; Kuruluşu ile birlikte bünyesine medikal sektörde büyük bir eksiği tamamlamak amacı ile bünyesine Global etkinliği tartışmasız bir firma ile işbirliği sağlayarak PRP KİTPRP KİT Trombositten zengin plazma (PRP) yeni canlandırıcı medikal teknolojisi alanında Tedavinizi destekler. Daha fazlazlası için lütfen Tıklayınız'i katmıştır.
Propartner; Japon firması olan KYOCERA Medical'in Türkiye Distrübütörü ve PRP KİT alanında Türkiye'nin Partneridir.
Kuruluşundan bu yana geçen kısa sürede; Kaliteli, Kullanımı Basit ve Fiyat/Performans konusunda rakiplerine oranla iddialı olan, Günümüzde ortopedi ve dermatoloji dışında; fizik tedavi ve rehabilitasyon kliniklerinde, estetik ve plastik cerrahide, nörolojide ve diş hekimliği uygulamalarında sıkça yararlanılan KYOCERA PRP KİT PRP KİT Trombositten zengin plazma (PRP) yeni canlandırıcı medikal teknolojisi alanında Tedavinizi destekler. Daha fazlazlası için lütfen Tıklayınız'i değerli partnerlerine sunmaktadır.